22.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

ZAJEDNO DO CILJA – UČEŠĆE TRGOVAČKOG LANCA TROPIC U 5. JUBILARNOM BANJALUČKOM POLUMARATONU

Najnovije vijesti


Proteklog vikenda održan je 5. jubilarni Banjalučki polumaraton u organizaciji Trkačkog rekreativnog kluba Banjaluka. Pod sloganom „Ovo je i tvoja trka, tvoj grad”, hiljade trkača koji su trčali neku od pet trka svojim učešćem širilo je pozitivnu energiju ulicama Banjaluke.  

Svi trkači svoju vitaminsku okrepu potražili su na štandu domaćeg trgovačkog lanca Tropic, oficijelnog sponzora koji je pružio podršku Banjalučkom polumaratonu i ove godine. Trkače je na štandu dočekala i neizostavna porcija omiljenog domaćeg brenda – banjalučkog ćevapa.

Peti, jubilarni Banjalučki polumaraton osim humanitarnog karaktera koji je imao, dobio je poseban značaj time što je aktivno promovisao učešće žena u trkama i istima je i bio posvećen. Posebno smo ponosni na činjenicu da je više od 40 kolega iz različitih gradova uzelo učešće u svim trkama, od kojih su 23 bile žene. Očekujemo da će broj naših trkača rasti iz godine u godinu te da ćemo svojim primjerom nastaviti da šaljemo pozitivnu sliku o aktivnom učešću, širenju sportskog duha i društvenoj odgovornosti koju zajedno njegujemo,“ izjavila je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Markovićeva je u ime trgovačkog lanca Tropic uručila nagrade za prva tri mjesta u ženskoj kategoriji, u trci na 10 kilometara i to Neveni Jovanović kao prvoplasiranoj, Luciji Kimani koja je osvojila drugo mjesto te Evelini Marić sa osvojenim trećim mjestom.

Aleksandra Marković,
portparol