PAVIĆ: SzP VAŽNIJE FOTELJE U SARAJEVU, NEGO REPUBLIKA SRPSKA

Predsjednik DNS-a Marko Pavić smatra da su svi oni koji poštuju Dejtonski mirovni sporazum i koji vole mir u regionu i u BiH zgroženi izjavom bošnjačkog člana Predsjedništva Bih Bakira Izetbegovića koji je rekao da je spreman za rat i koji se miješao u teritorijalne odnose Srbije i time doveo u pitanju dobre odnose BiH i Srbije.
“Neshvatljivo je da Savez za promjene /SzP/ koji sa Bakirom drži vlast na nivou BiH ne uviđa koliku štetu to nanosi Srbima i Republici Srpskoj i nije spreman na dijalog sa koalicijom koja je na vlasti u Republici Srpskoj”, izjavio je Pavić Srni.

On je ocijenio da to samo govori da je njima daleko važnije biti u vlasti i u foteljama u Sarajevu nego brinuti o interesu Republike Srpske i njenih građana.

“Odbijanje dijaloga je neprimjereno, jer razgovori uvijek mogu donijeti nešto pozitivno. Uvijek je bolje razgovarati nego odbijati, jer odbijanje ide samo na štetu Republike Srpske i srpskog naroda”, naglasio je Pavić.

Prema njegovom mišljenju, građani će na izborima žestoko kazniti ovakvo ponašanje SzP, a to je znak svima da se ubuduće mora povesti računa ko čini vlast na nivou BiH i ko predstavlja Republiku Srpsku u Sarajevu.

“Do sada smo smatrali da to nije toliko važno, ali evo sad se vidi da jeste kad na te pozicije dođu ljudi kojima su njihove fotelje važnije od Republike Srpske i onih koji su ih delegirali”, zaključio je Pavić.

izvor: Srna

1 Comment

  1. mirko i slavko

    18. Novembra 2017. at 19:34

    Evo prvog zadatka za gospodina Pavića koji se šepuri po Prijedoru da dostigne stolicu premijera Republike Srpske a taj zadatak je sedeći; neka pokrene kaznu kod Evropske unije protiv vodstva Republike Bosne i Hercegovine i Hrvatske što su ukinuli voz koji povezuje Zagreb i Ploče, jer niti mi možemo u Zagreb niti oni nama a takva banda i zločinci nisu bili ni u vrijeme Drugog rata. Tada je radila pruga i vozovi su išli od partizana do ustaša a ove naše jajare: Dodik, Izetbegović i ustaša Plenković ukidaju vozove. Eto Paviću pročitaj ovo pa ako uspiješ možeš ići naprijed.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!