12.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

BOJAN KLIRČIĆ POBJEDNIK MEMORIJALA “DEJAN HRGAR” (FOTO+VIDEO)

Najnovije vijesti

U pomen na Dejana Hrgara, kuglaša “Rudara” iz Prijedora, koji je sa 20 godina poginuo kao pripadnik Vojske Republike Srpske, u Kuglani „Kozara“ u Gradišci održan je tradicionalni Peti omladinski memorijalni turnir na kome je učestvovalo 20 omladinaca iz klubova BiH i Srbije.

Bojan Kličarić iz Srbije

Na omladinskom turniru trijumfovao je Bojan Kličarić iz Srbije, član KK „Crvena zvezda“ Beograd, sa oborenih 634 čunjeva. Drugi je bio njegov klupski kolega Nemanja Balać sa oborenih 622 čunja. Treće mjesto osvojio je Nemanja Galić iz BiH, član KK „Zabok“ iz Zaboka (HR) sa oborenih 621 čunjem. Turnir je otvorio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković koji je sa zamjenikom načelnika Opštine Gradiška, Ognjenom Žmirićem, bacio početni hitac. Đaković je poželio da se naredni turniri održavaju u prijedorskoj kuglani.

Bojan Hrgar, predsjednik KK „Rudar“ Prijedor , uručio je zahvalnice gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću, predsjedniku UO KK „Kozara“ Gradiška Darku Lackoviću, predsjedniku UO KK „Borac“ Banja Luka Dušanu Kudri te domaćinu kuglane u Gradišci, Darku Iliću.

Bojan Hrgar, predsjednik „Rudara“, rekao je da je, pored vrhunskih rezultata mladih kuglaša, Turnir obilježilo lijepo druženje. Na račun organizacije Manifestacije posvećene Danu grada Prijedora, upućene su pohvale, a dolazak na naredni memorijal najavili su brojni klubovi, kaže Hrgar.

Odigran je revijalni susret između Kuglaškog kluba „Rudar“ Prijedor i  „Prijatelja rudara“ koju su činili kuglaši iz Banja Luke, Gradiške, Kozarske Dubice i Dervente. “Prijatelji” su slavili rezultatom 7:1 (3191:3116).

Za “Rudar” iz Prijedora nastupili su: Nedeljko Drinčić, Ljiljan Stakić, (Željko Stupar- Željko Mandić), Bojan Kecman, Zoran Stijepić i Siniša Miljatović.

M. Bogun