15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

BOKS REVIJA U APATINU: TRIJUMF DRAŽANA JANJANINA

Najnovije vijesti

Bokseri prijedorskog “Vinera” Dražan Janjanin i  Željko Stegić u  Apatinu (Srbija) su nastupili, pred 1.500 ljubitelja ove sportske vještine, na  profesionalnoj bokserskoj reviji pod nazivom “Todorović Fight Night”.

Janjanin je  za protivnika imao, bivšeg reprezentativca BiH, Zeničanina Fadila Pašalića. Meč je trebao da traje  šest  rundi ali je, najstariji od braće Janjan, protivnika u  petoj rundi poslao na pod i tako riješio ovaj meč u svoju korist.

Kako pišu Srbijanske novine bio je to najbolji meč na čitavoj reviji.

-Od prve runde smo počeli sa jakom razmjenom udaraca i neko je morao da se nađee na podu. Rušio sam ga u drugoj i trećoj  rundi ali Fadil, jak borac, pada je i  ustajao. U petoj rundi nije se uspio podići i ja sam zabilježio pobjedu.- kaže Janjanin i dodaje da je oduševljen publikom u Apatinu.

– Kada sam izlazio iz ringa svi su ustala i ispratili me dugim aplauzom.  Neko je iz publike doviknuo “Ovo je Tajsonov nasljednik”. Priča nam oduševljeno Janjanin.

Što se tiče sledećih aktivnosti, Janjanin pojašmnjava da je  dobio poziv od  “Felix Promotion International” koji mu nude da boksa na njihovoj reviji 17. decembra  u Budimpešti.

Protivnik bi mu bio tridesettrogodišnji Mađar, Imre Szello, koji ima WBO  titulu u cruzer kategoriji. Do sad je boksao 14. profi borbi i svih četrnaset je pobjedio, od toga 8. nokautom i trenutno je 50. bokser Svijeta. Ukoliko Janjanin prihvati ovu ponudu meč bi prenosioEuro Sport Live.

pripremio: Dragan Stojnić Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!