-4.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

ČETVRTA I PETA FUDBALSKA LIGA

Najnovije vijesti

Susretima 4. kola nastavljeno je takmičenje u Četvrtoj ligi Fudbalskog saveza područja Prijedor. Strijelci su bili efikasni i u pet susreta postigli 17 golova. U svim susretima uspješnije su bile domaće ekipe a čast gostiju spasio je Fudbalski klub “Brzi” koji je, kao gost, sa 2:0, savladao bivšeg regionalca Srpske “Gomjenicu”.”Kozara” je u Donjim Orlovcima sa 5:1 deklasirala novajlije u ligi “Ljubiju”. . U komšijskom derbiju “Bratstvo” je u Kozarcu sa 2:1 savladalo “Mrakovicu”,a “Plamen” sa 3:1 dekalsirao “Slaven” i sa 12 bodova je prvi na tabeli, a slijedi ga  “Bratstvo” sa dva boda manje.

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 5. kola. U subotu, 16. septembra, “Radnik” je u Kozarskoj Dubici domaćin “Plamenu”. U nedjelju, 17. septembra, (od 16,30 časova) na rasporedu su susreti:”Brzi” -“Bratstvo”, “Ljubija”- “Gomjenica”,”Mrakovica”-“Podgrmeč” i “Slaven”-“Kozara”.

U susretima 3. kola 5. lige PFS Prijedor (od 16,30 časova) na programu su susreti: “Kiseljak”(Koprivna)- “Rasavci”, “Rudar”(Blagaj),-“Moštanica”(Božići) i “Blatna”-“Radnik –Urije”.

M.Bogun