CRNI PETAK OBORIO CIJENE

Kupoholičari i stvarni uživaoci u šopingu danas uživaju u „crnom petku“ koji je oborio sve cijene. Dok popusti rastu, cijene padaju i do 80 odsto. A u autlet prodavnicama kompanije „Sport Vision“ gužve su velike, a zaliha kvalitetne i cijenom povolјne garderobe sve manje, jer se danas kupuje za sve sezone.

Po uzoru na Ameriku gdje popusti vrtoglavo dosežu i do 90 odsto, u Srpskoj kupci se mogu zadovolјiti s 50 odsto popusta. Ipak, Prijedorčani kažu da je zadovolјstvo kupovati na sniženju. U autlet prodavnicama kompanije „Sport Vision“ totalna sniženja oborila su rekorde posjeta kupaca, ali i prodaje visoko kvalitetne sportske robe i opreme.

Regionalni menadžer kompanije „Sport Vision“, Aleksandar Đurašinović, kaže da pored „Black Friday“ u svim autlet prodavnicama kompanije „Sport Vision“ česta sniženja nisu nepoznanica, a kupci su dobro upućeni kako u kvalitet robe tako i u sve češće popuste.

Popularni „Crni petak“ proširio se i na vikend kada lјudi imaju više slobodnog vremena i mogućnosti , da detaljno razgledaju ponudu.Dodatni popust u svakom slučaju je nešto što naši kupci zaslužuju i nadam se da su zadovolјni sa ponudom ali i popustima – objašnjava Đurašinović.

„Black Friday“ obilјežen je na najbolјi način – autlet koncept kojim na svakodnevna dodatna sniženja slijede popusti od 30 do 50 odsto, što znači da po cijeni jednog artikla, moguće je kupiti dva.

I.P.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!