Jubilarni 35. turnir u malom fudbalu „Mladost 2018“ za mlađe kategorije počinje danas. Organizator je Sportska dvorana “Mladost”. Prijavljene su  35 ekipe, a novost je nastup cicibana. Pobjednici turnira pjetlića, predpionira i pionira učestvovaće na turniru najboljih ekipa BiH. Juniori, kadeti i cicibani igraće u sastavu pet plus jedan, dok će ostale kategorije nastupiti sa četiri igrača i golmanom.

Danas od 18.00 časova, turnir će početi mečom pjetlića “Cafe Milenijum”- ŠF FSA M&M Plastik d.o.o. Prijedor. U 18.25 časova igraju FK “Rudar Prijedor” – “Mane Tours” (pjetlići), a od 18.50 časova “Naš Market” – “PP Preduzeće” (pioniri) i u 19.20 časova sastaju se ”Picerija OK”- ŠF “Braća Đurovski” M&M Plastik d.o.o. Prijedor.

Sutra od 18.00 časova na programu je pet susreta. Najbolje ekipe predpionira, pionira i pjetlića učestvovaće na turniru u Banjoj Luci i izboriti vizu za turnir najboljih šest država Balkana. Finaliste turnira „Mladost 2018“, uz novčane nagrade, očekuju pehari, medalje i diplome, a posebna priznanja dobiće najbolji golman. Pokrovitelj turnira je Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj IPC “Kozarski vjesnik”.

M. Bogun

PrethodniSKOKOM U HLADNU SANU SPASIO MLADIĆU ŽIVOT (FOTO)
SlijedećiMIRAN POČETAK GODINE ZA PRIJEDORSKE VATROGASCE