Delegacija grada Prijedora posjetila je danas Fudbalski klub “Bratstvo” Kozarac kako bi se upoznala sa aktivnostima kluba i aktuelnim radovima na rekonstrukciji i proširenju stadiona ovog kluba. Fudbalski klub “Bratstvo” osnovan je 1931. godine i ovo je prava rekonstrukcija stadiona u ovom obimu od osnivanja kluba. Klub se takmiči trenutno u Regionalnoj ligi Republike Srpske-Zapad. Ukupan iznos uloženih sredstava u dosadašnju rekonstrukciju iznosi oko 150.000 KM. Uložena su vlastita sredstva, te sredstva prikupljena od donatora i prijatelja kluba.

U delegaciji Grada bili su: Mirsad Duratović, predsjednik Skupštine grada, Igor Kneginjić, potpredsjednik Skupštine grada i Monja Kasalović, v.d. načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti.

“Grad Prijedor iz godine u godinu obezbjeđuje značajnija sredstva za ovu oblast, a u skladu sa finansijskim mogućnostima i u budućnosti će nastaviti davati svoj doprinos razvoju i promociji svih vidova sporta u našem gradu. U prošlogodišnjem gradskom budžetu za podršku sportu izdvojeno je 1.175.957 KM, a rebalansom budžeta za ovu godinu planirana su sredstva u iznosu od 1.884.000 KM. Klubovi koji okupljaju veliki broj djece, omladine i promovišu prave sportske vrijednosti uvijek mogu da računaju na podršku Grada Prijedora. Iz tih razloga i Fudbalskom klubu “Bratstvo” biće dodijeljena novčana sredstva iz gradskog budžeta za rekonstrukciju fudbalskog terena”, izjavio je nakon ove posjete predsjednik Skupštine grada, Mirsad Duratović.

gradprijedor.org

PrethodniMJEŠTANI TUKOVA JOŠ ČEKAJU KANALIZACIJU
SlijedećiKOLIKO UMANJENJE MARŽE POMAŽE GRAĐANIMA?