20.8 C
Prijedor
Subota, 23 Septembra, 2023

DNS – GRAD PODRŽAO BROJNE INFRASTRUKTURNE PROJEKTE U ORLOVAČI

Najnovije vijesti

Predizborne poruke Demokratskog narodnog saveza čule su se sinoć u prijedorskom naselju Orlovača. Kandidat koalicije DNS-SNSD-SP za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je da je ovo velika mjesna zajednica, gdje je gradska vlast podržala brojne infrastrukturne projekte.

– Ovdje je urađena ambulanta porodične medicine, društveni dom, a ova mjesna zajednica rješava i problem vodosnabdijevanja i odvoda otpadnih voda tako da je infrastrukturno riješena, a ono što je ostalo uradićemo u narednom periodu – rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Ranko Jakovljević izjavio je da će se, ukoliko bude izabran za odbornika, zalagati za dalje rješavanje problema infrastrukture, prvenstveno napajanja električnom energijom.

Kandidat za odbornika Sanja Munjiza, koja je istakla da će se zalagati za unapređenje vaspitno-obrazovnog procesa i izgradnju novih i adaptaciju postojećih školskih objekata da bi se djeci omogućio bolji i sigurniji boravak u školi.

Na tribini su se obratili i kandidati za odbornike Drenka Bašić i Želimir Kos, kao i kandidat za odbornika iz reda nacionalnih manjina Alenka Uduč, te nosilac odborničke liste Duško Ivić.

Sa predizbornog skupa u Orlovači poručeno je da DNS sigurno gazi u predizbornoj kampanji, mještanima ove mjesne zajednice prikazan je film “Naših 12 godina” o rezultatima rada DNS-a u Prijedoru.

M.Stegić