DNS Očekujemo podršku mještana Velikog Palančišta (video)

Iza svih naših rezultata stoji ogroman rad, velika posvećenost i odanost političkim ciljevima DNS-a, zato očekujemo podršku mještana Velikog Palančišta na predstojećim izborima, poručeno je večeras na tribini DNS-a u ovom mjestu. Mještanima ovog kraja predstavljeni su kandidati DNS-a za Narodnu skupštinu RS i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1.

– Cilj nam je da ostvarimo dobar rezultat na entitetskom i nivou BiH, da bismo spojili sve ono što je korisno i pozitivno za grad Prijedor, tu prije svega mislim na mogućnost korištenja više sredstava. Kada udružimo tri budžeta: lokalni, entitetski i državni onda možemo da završimo mnoge projekte koji su ovdje započeti – rekao je nosilac liste DNS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1, Dragutin Rodić.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1, Duško Ivić poručio je da računa na podršku mještana Velikog Palančišta, kako bi sa većim kapacitetom ušli u Vladu RS i tako riješili probleme svih građana.

Prisutnima se obratila i Dijana Šobot, kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS. – DNS će učiniti sve da u svakoj porodici imamo bar po jednog zaposlenog člana, a kada je riječ o zapošljavanju, bilo da se radi o javnim ustanovama ili ne, osnovni kriterijum mora da bude nivo stručnog obrazovanja, sposobnost, iskustvo i dosadašnji rad. Na taj način ćemo spriječiti zloupotrebe i nepotizam – naglasila je Šobot.

-Zajedno ćemo i dalje raditi na projektima razvoja u Velikom Palančištu. Društevni dom je rekonstruisan. Po završetku tendera planirano je asfaltiranje pojedninih puteva, planirano je i riješavanje pitanja vodosnabdijevanja i priključivanja određenih naselja na gradsku vodovodnu mrežu kao i postavljanje ulične rasvjete – poručio je mještanima predsjednik GO DNS-a Prijedor, Milenko Đaković.

M.Šodić

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!