24.8 C
Prijedor

DODIK: SAMO MLADEN IVANIĆ MOŽE DA ODABERE DA RADI PROTIV SVOG NARODA

 Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da samo počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić može da odabere da radi protiv svog naroda zato što je tako lakše i njemu lično bolje.
“Ivanić, koji cijeli život lijepo i udobno živi na račun Republike Srpske i ispunjavanja želja stranaca, najveća je štetočina koju je Srpska imala. Prodao je sve što se moglo prodati kada je imao priliku da se nešto pita, nekada zbog svojih plitkih ličnih želja, a češće zbog neznanja, nesposobnosti i ljenosti. Sve ovo vrijeme popravljamo brljotine i štetu koju je napravio Republici Srpskoj”, naveo je Dodik na društvenoj mreži “Iks”.

Prema Dodikovim riječima, Ivanić misli da je pokupio svu pamet svijeta i jedino što zna da radi jeste da priča i izmišlja, a kad treba raditi nešto ozbiljno, nigdje ga nema.

“Biti u poziciji raditi za svoj narod, a odabrati suprotno, zato što je lakše, i njemu lično bolje, ćutati i odobravati, i nakon svega toga pričati o nekom poštenju, pa to može samo Mladen Ivanić”, naveo je Dodik.

Takvi poput Ivanića, rekao je Dodik, uvijek su čekali druge da naprave prvi potez da bi oni mogli nešto pričati, dok sami nikada nisu ništa pokrenuli.

“A kako i može ići naprijed neko ko samo razmišlja o sebi i priča o svojoj pameti, i nikog i ništa ispred sebe ne vidi. Obrazovanje bez karaktera ne vrijedi ništa i Mladen Ivanić je osoba koja to najbolje odslikava”, istakao je Dodik.

Dodik je rekao da Ivanić čak nije uspio da održi svoj profesorski status i izbačen je sa državnog fakulteta jer nije ispunjavao potrebne standarde i kvalifikacije.

“Na taj način doveo je generacije studenata, koji su završili fakultet gdje je dotični bio lažni profesor, do toga da im se ospore diplome jer lažni profesor Mladen Ivanić nije imao kvalifikacije, a time ni pravo da ih ocjenjuje. Ne radi se samo o Borenoviću, Crnatku i Trivićevoj, nego o hiljadama studenata kojima je Ivanić Mladen, lažni profesor, doveo u pitanje diplome. Vjerujem da će nadležna inspekcija reagovati na ovaj lopovluk Mladena Ivanića, lažnog profesora”, rekao je Dodik.

SRNA

NAJČITANIJE