Turnir u malom fudbalu “Prijedor 2018”  za seniore, na kom su se u osam grupa takmičile 32 ekipe iz BiH, dospio je do finala. U 62 odigrana susreta, strijelci su bili efikasni i postigli 215 golova.

U sinoć odigarnim polufinalnim susretima viđen je atraktivan fudbal, dobre odbrane i deset golova.

Pobjednici Turnira u Banja Luci , ekipa “Čelinac”, u   neizvjesnom meču, rezultatom  3:2 savladala je solidni sastav “Penda Bistrica”. U drugom susretu “Savia Transport” iz Novog Grada bila je  superiorna i  rezultatom 4:1 pobjedila je sastav “Gril Pikant”.

U subotu, trećeg februara je finalno veče. U 18 časova igra se susret za treće mjesto i nagradu od  1.000 KM a sastaju se  “Penda Bistrica”  i “Gril Pikant”. U 19,30 je finale seniora “Čelinac”-“Savia Transport”. Pobjedniku će pripasti nagrada od 5.000 KM dar grada Prijedora, dok će drugoplasirana ekipa dobiti 2.000 KM. Uz pehare i medalje i novčane nagrade biće proglašeni najbolji pojedinci Turnira.

Na Turniru veterana “Prijedor 2018” nastupilo je devet ekipa i postigli su 88 golova. U prvom polufinalnom susretu sinoć  je tim “AM Sport Banja Luka”  sa 7:2 deklasirao  sastav “Prijatelji”.

U drugom polufinalu sastali su se  najefikasniji  tim Turnira Fudbalska sportska asocijacija Prijedor i “Kort marketi” Banja Luka.

U regularnom toku suret je završen rezultatom 3:3. Prilikom izvođenja penala uspješnija je bila Fudbalska sportska asocijacija Prijedor koja je slavila konačnim rezultato 6:5.

Velike zasluge za trijumf FSA Prijedor pripadaju golmanu Aleksandru Saviću.

U finalu, koje je na program sutra, subota, od 18,45 sastaju se Fudbalska sportska asocijacija Prijedor i “AM Sport Banja Luka” .

Organizator Turnira je Javna ustanova “Dvorana Mladost” uz pomoć sponzora i pokrovitelja Grada Prijedora.

Medijski sponzor je naša informativna kuća IPC “Kozarski vjesnik”.

M.Bogun

foto: Giga

 

PrethodniŠKOLA BOKSA “BOKS TIM JANJANIN” (FOTO i VIDEO)
SlijedećiSUDAR DVA AUTOMOBILA I KAMIONA