-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

FINIŠ NEKTAR REKREATIVNE MINI FUDBAL LIGE

Najnovije vijesti

Nektar rekreativna mini fudbal liga BiH za regiju Prijedor ulazi u završnicu. U 12 utakmica, strijelci su bili efikasni i postigli 58 golova.

Na terenu za mali fudbal u Čirkin-Polju (balon Stojana Janjetovića) u toku su susreti  3. kola.

Tim Caffe bar “Carpe Diem” rezultatom 4:3 pobijedio je sastav “Naš market”. Tri gola postigao je Igor Golić, vodeći strijelac takmičenja sa šest postignutih golova. Ekipa “Tejić Total TV” sa 3:1 pobijedila je simpatičnu ekipu Druga pješadijska četa Prijedor. Niskogradnja “Rokvić” iznenadila je sastav Fonda zdravstvenog osiguranja i slavila  sa 2:0. Strijelac oba gola bio je Bojan Tambić. Tržni centar “Vilako” je sa 4:2 savladao ekipu Željeznica Republike Srpske.

Večeras, od 19 časova, sastaju se “Tejić Total TV” i Tržni centar “Vilako”. Pobjednik ovog susreta će se plasirati u polufinale koje se igra u četvrtak, a tamo ga, od 17,30 časova, očekuje ekipa Niskogradnja “Rokvić”.

U drugom večerašnjem susretu sastaju se Fond zdravstvenog osiguranja i “Naš market”. Bolji iz ovog meča u polufinalu će igrasti u četvrtak, od 18,15 časova, a za protivnika imati Caffe bar “Carpe Diem”.

Nakon polufinalnih susreta koji počinju u 17.30 časova, igraće se dvije revijalne utakmice u kojima  se sastaju timovi dječaka rođenih 2007. godine, Škola fudbala “Braća Đurovski” i “Café Milenijum”.
U 19,30 počinje meč novoosnovane Škole fudbala “Prva lopta” Prijedor i ekipe “Farma” Banjaluka, a od 20 časova je finale te dodjela priznanja.

Pobjednik takmičenja u Prijedoru igraće 29. i 30. aprila u Vitezu za prvaka BiH, dok će drugoplasirani tim igrati za Kup BiH. Tri prvoplasirane ekipe iz Viteza stiču pravo igranja u Ligi šampiona. U Mariboru očekuju  predstavnike 32 zemlje.

Koordinator takmičenja Stojan Janjetović ističe da će najbolji pojedinci nastupiti za reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u Brnu (Češka) i Svjetskom prvenstvu u Tunisu.

Pokrovitelj takmičenja je Grad Prijedor.

M. Bogun