Minimalnim rezultatom 1:0 „Radnik“ iz Bijelјine savladao je „Rudar-Prijedor“ u finalu „Medulin kupa“. Do pobjedničkog gola bijelјinska ekipa došla je u 86. minuti, a strijelac je bio Janjić. Uprkos porazu, trener „Rudara“ Igor Janković zadovolјan je onim što je njegov tim pružio kako u ovoj utakmici, tako i tokom cijelog pripremnog turnira.

– Odigrali smo kvalitetnu utakmicu i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. U drugom poluvremenu smo stvorili nekoliko šansi, međutim nedostajalo je mirnoće u završnici. Primili smo taj pogodak u poslјednjim minutama meča usljed nesmotrenosti mladih igrača u odbrani, i nažalost, ostali bez prvog mjesta. Rezultat nam nije bio prioritet, te je teren osjetilo mnogo mladih igrača od kojih su neki i juniori – rekao je Janković.

On je istakao da su mlađi igrači odigrali dobro, te da je važno da su dobili šansu da se okušaju u jednoj jakoj utakmici, koja će ih približiti igrama u  seniorskoj konkurenciji. U prijedorskom klubu smatraju da su im pripreme u Medulinu pomogle u podizanju forme pred nastavak Prve lige RS.

Z. J.

PrethodniNa ,,Zlatnoj vili,, horovi iz regiona i Istočne Evrope
SlijedećiKULTURA GOVORA NA NISKOM NIVOU (video)