FK „Rudar Prijedor“: SAVIĆ ZADOVOLjAN VIĐENIM U PRIPREMAMA

Onim što je ekipa „Rudar Prijedor“ pokazala u dosadašnjem toku priprema može se biti zadovolјno, ocjena   trenera prijedorskog prvoligaša Borisa Savića. Povreda, srećom, nije bilo a to je za Savića najvažnije.  Odigrane su tri utakmice, i to sa „Slobodom“ iz Novog Grada, „Jedinstva“ iz Bihaća i „Alfe“ iz Modriče.

-Rezultat  tu uopšte nije bio važan. Prioritet je da pronađemo neki naš model igre. Da vidimo ko kome najbolјe odgovara na terenu. U principu sam zadovolјan. Momci su jako vrijedni, radi se o jednoj jako radnoj grupi. I nadam se da će to ići u dobrom pravcu i kad krene prvenstvo – kaže Savić.

U redove „Rudara“ stiglo je i novo pojačanje, a riječ je o defanzivcu Perici Ivetiću, koji je tokom karijere igrao za  tuzlansku „Slobodu“, banjalučki „Borac“, mostarski „Velež“, sarajevski „Olimpik“, „Sarajevo“, te „Koper“.

– Jedan od razloga zbog kojeg je došao je to što je veliki profesionalac. I što je neko ko ima karakter da vodi ekipu, ili na ternu i van njeg. Ivetić može da pomogne mladim igračima, jer će ih biti dosta u ekipi. S druge strane, trebaće mu vremena da su uklopi u stil koji mi hoćemo da igramo. Ali ne sumnjam, kad dođu utakmice, da će se pokazati u pravom svjetlu – rekao je Savić.

U planu je bilo da se pripreme nastave na Zlatiboru, ali virus korona je to odložio. U subotu  „Rudar“ igra sa „Borcem“, dok će generalna proba biti protiv ekipe „Podgrmeča“ u Sanskom Mostu.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!