Fk „Rudar Prijedor“: Tri boda ostaju u Prijedoru (video)

Ove subote igra se peto kolo Prve lige Republike Srpske, u kojem „Rudar Prijedor“ igra protiv „Tekstilca“ iz Derventa. U prijedorskom timu se nadaju da će ova utakmica koju igraju kod kuće biti prelomna u sezoni, te da će na njoj doći do pobjede.

Nedžad Žerić, trener

Što se tiče trenera Nedžada Žerića, protivnika poštuju, ali ide se na pobjedu. –  „Tekstilac“ je sigurno ekipa koja igra bolje nego što trenutno stanje na tabeli pokazuje. Imaju iskusnu ekipu, naročito kad je riječ o zadnjoj linijji. Imaju dobru tranziciju, dobar ofanzivni prekid i na te stvari ćemo morati da obratimo pažnju. Igramo pred domaćom publikom, a pobjeda nam je prijeko potrebna. I naravno, očekujemo da ćemo uz maksimalan angažman, uz velik motiv, želju, uz jednu agresivnu, borbenu i čvrstu igru doći do veoma važna tri boda – izjavio je strateg „Rudara“. Žerić neće moći da računa na Rokvića i Marmata koji su povrijeđeni, kao ni na Gavaranovića koji će propustiti subotnji susret zbog žutih kartona.

Emir Kukavica

Ostatak ekipe je spreman za utakmicu. Ako je suditi po riječima Emira Kukavice, „zeleno-crni“ su maksimalno motivisani za pobjedu.

– Očekuje nas teška utakmica. Ja se nadam da ćemo pobijediti, izaći na teren i „poginuti“, da će tri boda ostati u Prijedoru – rekao je Kukavica. Ova utakmica je susret ekipa koje se nalaze na samom začelju tabele. U „Rudaru“ očekuju da će baš na ovoj utakmici da prorade njihovi golgeteri i da će se prekinuti problemi u realizaciji. Iz ovog tima rekli su da je domaći teren uvijek dodatni motiv, naročito kada su tribine ispunjene. Zato su pozvali sve navijače da u subotu, u 17 časova, budu na Gradskom stadionu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!