FK „Rudar-Prijedor“ u novim prostorijama (video)

U prisustvu brojnih zvanica, svečano su otvorene nove prostorije Fudbalskog kluba „Rudar-Prijedor“. Adresa uprave kluba, trenerskog kadra, administracije, PR službe i dalje je ista. Svega nekoliko koraka dijeli ih od prostorija gdje su prije bili smješteni.

– Nove prostorije su adekvatno opremljene za sportski sektor. Mislim da je ovo novi početak FK „Rudar-Prijedor“, a zadatak sadašnje uprave je da obezbijedi bolje uslove za rad, kako za trenere, tako i za igrače. Cilj nam je da riješimo probleme i vratimo “Rudar-Prijedor” u Premijer ligu BiH, gdje i pripada – rekao je Radomir Dukić, predsjednik FK „Rudar-Prijedor“.

 

Nove prostorije obišao je i Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora. – Želja im je bila da opreme kancelarije koji su dobili na raspolaganje i bili su istrajni u tome. Gradska uprava ih je podržala. Nadamo se da će nove generacije stasati u FK „Rudar-Prijedor“ i da ćemo u dogledno vrijeme imati primjerligaša u našem gradu – poručio je Đaković.

Pomoćni stadion dobio je rasvjetu, to je najviše obradovalo igrače, jer će se od sada moći trenirati i u večernjim terminima.

Ovu akciju podržali su Kompanija „ArcelorMittal Prijedor“, RŽR „Ljubija“, Grad Prijedor, te brojni prijatelji FK „Rudar-Prijedor“.

 

M.Stegić

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!