GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE U OMARSKOJ (video)

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković obišao je danas u Omarskoj gradilište na kojem se gradi sportska dvorana. Đaković je napomenuo da je ovo prva faza radova, za koju je Vlada Republike Srpske izdvojila 488.000 KM od sredstava koja su donirana od strane Vlade Republike Srbije. Grad Prijedor u prvoj fazi učestvovao je sa 91.000 KM namijenjenih za rentu i građevinsko zemljište, pojasnio je Đaković.

On je napomenuo da je područje Omarske od velike važnosti za grad Prijedor, podsjećajući da je u toku izgradnja tercijarne mreže vodovoda „Crno vrelo“, te da je aktuelna i izgradnja hladnjače za voće u ovom naselju.

Đaković je obišao i radove na izgradnji i uređenju svlačionica FK „Omarska“, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 30.000 KM.

Gradonačelnik je napomenuo da se Grad trudi da epidemija ne zaustavi započete poslove, napominjući da je već drugi mjesec punjenje budžeta Grada oko 50% od planiranog. Đaković je najavio da će se uskoro na skupštinskom zasjedanju tražiti način kako popuniti praznine u budžetu, dodajući da očekuje i pomoć Vlade RS, prije svega od sredstava MMF-a.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!