8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

Gradonačelnik u posjeti Dječijem vrtiću „Radost“

Najnovije vijesti


Završna aktivnost u okviru „Nedjelje djeteta“ danas je održana u Dječijem vrtiću „Radost“. Povodom toga, ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu posjetio je gradonačelnik Milenko Đaković, s namjerom da sagleda uslove u kojima vrtić radi. On je istakao da je potrebno i dalje raditi na stvaranju što boljih uslova za boravak djece u vrtićima.

-Vrtić je jedna od najljepših institucija u gradu Prijedoru, a naša djeca su najveće bogatstvo našeg grada i mi odrasli se moramo truditi da im stvorimo što mirniji, veseliji i zdraviji život, da rastu u normalne, obrazovane i vrijedne osobe i mi se zaista trudimo da to tako i bude – rekao je Đaković
U „Dječijoj nedjelji“ vrtić „Radost“ imao je brojne aktivnosti i sadržaje. Mališani su danas održali raspjevani program za sve prisutne.Veliku zahvalnost na posjeti gradonačelniku iskazala je Gordana Jekić, direktor vrtića „Radost“.- Gradonačelnik je inače čovjek koji jako voli i poštuje djecu i koristi  svaku priliku da bude zajedno sa njima, da se družimo, da im uputi par riječi, a mi smo naročito srećni i ponosni što je danas s nama. Zahvaljujem se u ime djece i svih radnika na svim onim divnim poklonima koje smo juče dobili – istakla je JekićevaVrtići u gradu Prijedoru okupljaju oko 600 djece. U planu je novi objekat kako bi bilo mjesta za sve polaznike ove vaspitno-obrazovne ustanove.

V.R.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!