Policajac Slađan Dačić je, bez imalo premišljanja, 15-tak minuta nakon ponoći, juče skočio u hladnu Sanu i na sigurno izvukao 22-godišnjaka koji je skokom s gradskog mosta pokušao samoubistvo.

 

Na činu vrijednom divljenja, danas mu se, na prijemu upriličenom za ovog heroja, u svoje lično ime, ali i u ime građana Prijedora, zahvalio gradonačelnik Milenko Đaković. On je rekao da je Slađan učinio jedan nadasve human čin koji je dostojan samo hrabrih ljudi i posla koji on, kao policajac angažovan u Jedinici za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banjaluci, obavlja.

Prijem za hrabrog policajaca upriličio je i načelnik PU Prijedor Dalibor Ivanić.  Lično mu se zahvalio na herojskom činu, nesebičnom žrtvovanju i humanom postupanju. Načelnik PU Prijedor Dalibor  Ivanić  istakao je da je ovakvo postupanje policijskog službenika Ministarstva unutrašnjih poslova RS još jedan dokaz da su policajci, bez obzira da li su na dužnosti ili ne, uvijek spremni za žrtvovanje kada su u pitanju životi drugih.

M. Z.

PrethodniGRADSKA SKUPŠTINA DOBIJA ETIČKI KODEKS
SlijedećiSOFIJA – PRVA ROĐENA BEBA U NOVOJ GODINI