-0.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 30 Januara, 2023

IMENOVANI ČELNI LJUDI SEDAM ODJELJENJA GRADSKE UPRAVE

Najnovije vijesti

Dužnost sekretara Skupštine grada Prijedora, kao i do sada, obavljaće Željko Škondrić, dok će u tri odjeljenja Gradske uprave sjediti tri nova lica: Rade Rosić u Odjeljenju za privredu i poljoprivredu, Mensur Islamović, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, i Monja Kasalović, novi načelnik u Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Odjeljenje za finansije će i ubuduće predvoditi Biljana Malbašić, Odjeljenje za prostorno uređenje Mirjana Komljenović, Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Radan Vukadinović, a Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu Mišo Rodić.

Ovo je odlučeno na sjednici Skupštine grada Prijedora koja je danas utvrdila Program rada Skupštine u ovoj godini kao i mjesečna odbornička primanja koja su korigovana sa 570 na 445 maraka.

Utvrđena je ovogodišnja poreska stopa za oporezivanje nepokretnosti na području grada Prijedora, koja je ostala na prošlogodišnjem nivou, a iznosiće 0,18 ili 0,10 posto, ako se oporezivanje odnosi na objekat u kojem se obavlja proizvodna djelatnost.

R. R.

foto: Giga