-0.2 C
Prijedor
Subota, 28 Januara, 2023

JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA DO 12. DECEMBRA

Najnovije vijesti

Javna rasprava o Nacrtu budžeta grada Prijedor za 2023. godinu biće sprovedena od 5. do 12. decembra radi obezbjeđivanja učešća javnosti i njihovom učešću u predlaganju primjedbi, prijedloga i sugestija.

Na sajtu Gradske uprave Prijedor objavljen je program sprovođenja javne rasprave kroz zainteresovane grupe građana, nevladine organizacije i korisnike budžeta grada u procesu donošenja rebalansa budžeta.

Javna rasprava biće održana elektronskim putem na internet stranici grada, gdje se nalazi materijal za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Prijedora za 2023. godinu i obrazac javne rasprave.

Primjedbe i sugestije na Nacrt budžeta se mogu dostaviti putem aplikaciji e-sitizen, potom na mejl adresu Odjeljenja za finansije ili u pisanoj pisanoj formi putem info-pulta grada Prijedora, na kome će zainteresovani moći preuzeti ovaj dokument.

Odbornici Skupštine grada Prijedora usvojili su jednoglasno na 24. sjednici 2. decembra Nacrt budžeta za 2023. godinu u iznosu od 72.109.768 KM.

SRNA