Na području Policijske uprave Prijedor tokom četiri dana kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na brzinu vozila i vožnju pod dejstvom alkohola policija je kaznila 334 vozača od ukupno kontrolisanih 566. Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je kažnjeno 59,01 odsto od ukupnog broja kontrolisanih vozača.

Prilikom kontrole psihofizičkog stanja vozača, sa akcentom na sprečavanje učešća u saobraćaju pod dejstvom alkohola, sankcionisana su 34 vozača, od kojih je devet zadržano na triježnjenju. U saopštenju je navedeno da su zbog prekoračenja brzine sankcionisana 254 vozača, od kojih 24 zbog prekoračenja brzine većeg od 30 kilometara na čas.

“Policijska uprava Prijedor, uzimajući u obzir predstojeće praznike, apeluje na građane da se uzdrže od vožnje pod uticajem alkohola, kako ne bi ugrozili bezbjednost sebe i drugih u saobraćaju”, naveli su iz policije. Akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na brzinu vozila i prisustvo alkohola u krvi vozača u Prijedoru realizovana je od četvrtka do nedjelje, 5. do 8. decembra.

SRNA

PrethodniAGENCIJI „PREDA-PD“ POVELJA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“
SlijedećiDANAS POČINJE ISPLATA PENZIJA ZA NOVEMBAR