3.8 C
Prijedor
Petak, 2 Decembra, 2022

Ko kupuje, na odmor putuje – velika nagradna igra Tropic marketa Prijedor

Najnovije vijesti

Prijedor, 5. maj 2018. godine – Danas je u Tropic marketima Prijedor počela velika nagradna igra pod sloganom „Ko kupuje, na odmor putuje“ koja će trajati do 3. juna tekuće godine.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi kupci u Tropic marketima Prijedor koji ostvare kupovinu iznad 10 konvertibilnih maraka. Proljetni talas nagradne igre zahvatio je Prijedor i donosi 6 fantastičnih putovanja, odnosno po dva putovanja u Tursku, Grčku i Crnu Goru. Putovanja su na bazi polupansiona i to 10 dana u Grčkoj i 7 u Crnoj Gori, dok će srećni dobitnici putovanja u Tursku imati priliku da 10 dana uživaju u „all inclusive“ paketu.

„Nagradna igra ‘Ko kupuje, na odmor putuje’ je još jedan od načina na koji želimo da se zahvalimo svojim kupcima za povjerenje koje nam svakodnevno ukazuju. Ima li boljeg poklona od odlaska na putovanje u ljetnom periodu koji nam predstoji? Sigurni smo da će primamljive destinacije i vrlo jednostavan način učešća sa minimalnim iznosom kupovine obradovati naše kupce u Prijedoru“ – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Sve što kupci treba da urade kako bi učestvovali u nagradnoj igri jeste da na poleđini fiskalnog računa napišu svoje podatke: ime, prezime, adresu, grad i broj telefona te da račun ubace u naznačene kutije. Izvlačenje računa srećnih dobitnika održaće se 5. juna u Tropic marketu Prijedor Urije, sa početkom u 12:00 časova.

Sve informacije o nagradnoj igri, pravilima učešća i izvlačenja kupci mogu da dobiju u Tropic marketima Prijedor, putem besplatne info linije na broj 0800 50 243 te na Facebook stranici Tropic.