-0.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 30 Januara, 2023

KONKURS ZA FOTOGRAFIJU SEDMICE

Najnovije vijesti

Volite fotografiju? Volite Prijedor? Naš portal daje vam priliku da iskombinujete ove dvije stvari! I da za to budete nagrađeni. Od danas, za sve vjerne čitaoce našeg portala, uvodimo rubriku fotografija sedmice.

Pravila igre su sledeća:

Vi, vjerni posjetioci našeg portala imaćete zadatak da uradite fotografiju na zadanu temu i tu fotografiju koju mislite da je najbolja  pošaljete u inbox kozarskog a mi ćemo je odmah potom postaviti na fejsbuk stranicu sa vašim imenom i prezimenom. Najbolju fotografiju biraju posjetioci portal svojim lajkom.

Fotografija koja bude imala najviše lajkova je pobjednik za tu sedmicu  i na našem portalu, u rubrici foto sedmice zauzeće poziciju od ponedjeljka do ponedjeljka. Pošto je sponzor naše nove rubrike kino „Kozara“ i Pozorište „Prijedor“ autor fotografije dobiće dvije ulaznice za kino ili pozorište u zavisnosti od repertoara!!!

Prve sedmice šaljite nam bilo koju fotografiju  koju ste sami fotografisali, izbor je vaš. Svaka sledeća sedmica imaće određenu temu, gdje ćete moći da izrazite svoju kreativnost na određenu temu. Svako od vas može poslati samo jednu fotografiju! Foto-aparate ili  telefone u ruke, i krenite u potragu za fotografijom sedmice! Čekamo vaše fotografije!!!

urednik portala