Ubjedljivom pobjedom od 5:0 nad Gomjenicom, fudbaleri „Rudar Prijedora“ osvojili su „Jelen kup grada Prijedora 2019“, i time u potpunosti opravdali ulogu favorita. Finalni susret Kupa grada odigran je na gradskom stadionu.

– Odbranili smo prošlogodišnju titulu i opravdali ulogu favorita. Kvalitet je bio na našoj strani i pobjedom smo priveli kraju jednu uspješnu sezonu – poručio je trener „Rudara“ Nedžad Žerić, koji je dodao da njegovim prvotimcima sad slijedi zaslužen odmor. Trofej pobjedničkom timu uručio je gradonačelnik Milenko Đaković.

– Čestitam svim učesnicima Kupa, a posebno „Rudaru“ na osvojenom trofeju – rekao je Đaković.

Gradonačelnik je dodao da je ovaj turnir od velikog značaja za razvoj sporta na području Prijedora. Predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Slaviša Kralj zahvalio se Gradskoj upravi i kompaniji „Molson kors“ na podršci koju godinama pružaju Kupu grada.

– Sve ovo bila je neka vrsta uvoda u obilježavanje jubileja: 100 godina igranja fudbala u Prijedoru, koje će biti održano u drugoj polovini godine – rekao je Kralj.

Uvertira za finalni susret na Gradskom stadionu bio je susret pionirskih selekcija „Bratstva“ iz Kozarca i „Radnik Urija“.

Z. J.

PrethodniDO 30. JUNA ISPLATITI PRVU RATU POREZA NA NEPOKRETNOSTI
SlijedećiU prodaji je novi broj “Kozarskog vjesnika”