Stonoteniski klub „Prijedor“ proteklog vikenda bio je organizator pojedinačnog kadetskog stonoteniskog prvenstva Republike Srpske. Takmičenje je održano u stonotensikom domu „Tukovi“, a bilo je u znaku uspjeha Prijedorčanke Marije Gnjatić koja je osvojila dvije zlatne medalje.

Vrlo ubjedljivo, bez izgubljenog seta, Marija Gnjatić osvojila je prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, a u paru sa Marijom Mališ iz Foče je takođe bila prva. Vrlo uspješna je bila i prijedorska stonotenserka Dragana Rašula koja je zauzela treće mjesto pojedinačno i drugo u paru sa Vanjom Grabljić iz  STK „Banjaluka“ iz Banjaluke.

U konkurenciji parova treće mjesto podijelile su Prijedorčanke Dragana i Milica Bursać  i par Bojana Despot i Sofija Dragišić iz OSTK „SPIN“ Banjaluka. U konkurenciji kadeta Stefan Mutić se plasirao među 12 najboljih. Prijedorski stonotenseri su bili i najbrojniji, a učestvovali su još: Vesna Bogun, Ivana Novaković, Rade Stojaković, Nikola Stanar, Daniel Vukota, Nemanja Došenović i Aleksanadar Ćulibrk.

M.Bogun

PrethodniMMA: IVKOVIĆ PROTIV DOMAĆEG BORCA U LJUBLJANI
SlijedećiNA MRAKOVICI SE TAKMIČILA 173 MLADA SKIJAŠA BiH