Predstavnici MF Banke posjetili su Osnovnu školu “Petar Kočić” u Prijedoru i uručili televizor neophodan za opremanje učionice koja bi odgovorila izazovima u pogledu digitalizacije i mogućnosti korišćenja digitalnih udžbenika u nastavi.

Direktor regije Prijedor, Radoslav Torbica prilikom uručenja donacije istakao je da je izuzetno srećan što učestvuje u digitalizaciji školstva u ovom gradu i da se nada da će i ostali slijediti primjer MF Banke i više ulagati u djecu i njihovo obrazovanje. „Digitalizacija nije važna samo u poslovanju, već je bitna i za naše učenike kako bismo u budućnosti dobili najbolji kadar”, istakao je Torbica.

MF Banka će i dalje nastaviti da osluškuje potrebe društva i bude podrška u realizaciji važnih projekata, kako u sferi digitalizacije, tako i u ostalim sferama. MF banka je moderna domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća. Banku odlikuje jednostavan bankarski poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri svojih klijenata.

Većinski vlasnik MF banke je Mikrokreditno društvo “Mikrofin”, a akcionari su Njemačka razvojna banka i Holandska razvojna banka. Banka pruža usluge svojim klijentima kroz prodajnu mrežu od ukupno 30 poslovnica u cijeloj BiH.

PrethodniOBILJEŽEN DAN PRIJEDORSKIH BRIGADA
SlijedećiPRIJEDORČANKE SPREMNE ZA „RITAM EVROPE“