-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

„MIKROFIN“: PRIJEDOR DOBIJA NOVO IGRALIŠTE

Najnovije vijesti

Ovih dana počeli su radovi na izgradnji dječijeg igrališta u naselju „M-ovi“, u Ulici majora Milana Tepića, u centru Prijedora. Stare sprave biće rekonstruisane i postavljene zajedno sa novim i modernim rekvizitima, u skladu s trendovima u ovoj oblasti. Planirano je da ovo moderno igralište sadrži tri manje cjeline, ukupne površine od 250 metara kvadratnih. Sprave za igranje biće grupisane prema uzrastima, tako da će dio igrališta biti namijenjen mlađoj djeci, uzrasta do 7 godina, a drugi dio njihovim nešto starijim drugarima. Mališanima Prijedora igralište poklanja Mikrokreditno društvo „Mikrofin“, a radovi se izvode u saradnji s Gradom Prijedorom.

– „Mikrofin“ već dugo ulaže u projekte koji za cilj imaju zdrav razvoj djece i sretno odrastanje. Cilj nam je da pružimo bezbjedno i zanimljivo okruženje u kojem će djeca rasti i igrati se. Svima u „Mikrofinu“ je veliko zadovoljstvo što je Prijedor jedan od gradova u kojem ćemo izgraditi ovo lijepo i moderno igralište – rekao je direktor „Mikrofina“, Mladen Bosnić.

Kompanija „Mikrofin“, ove godine, obilježava 20 godina uspješnog poslovanja i tim povodom će donirati ukupno pet igrališta u gradovima BiH. Jedno od njih već je izgrađeno u Banjaluci, drugo se gradi u Prijedoru, a u planu je izgradnja igrališta u Doboju, Brčkom i Bihaću.

KV