Nikica Milenković sa klupe će voditi FK “Rudar Prijedor” u narednoj, premijerligaškoj sezoni. Slijedi upoznavanje sa fubalerima “Rudara”, jer samo kad se zna kakvim igračkim kadrom raspolažete, možete razmišljati o stilu igre, kaže Milenković.

– Krećemo od nule, svi. I zato je važan pristup. Moramo biti profesionalni, ozbiljni i koncentrisani. I moramo pokazivati volju i želju. Jer, može nam biti loš dan, ali i kad je tako, moramo dati sve od sebe – kaže Milenković.

Njemu će pomoćnik biti Marko Milošević, koji dobro poznaje fudbal u BiH i RS, jer je sjedio na klupi nekoliko klubova, kao što su trnska “Sloga” i “Laktaši”. Odmora nije bilo, kažu u upravi Kluba i od kraja sezone radilo se na odabiru novog Stručnog štaba. Slijedi kompletiranje ekipe i odlazak na pripreme na Zlatibor.

– Na Zlatiboru ćemo imati ozbiljne provjere. I prije Zlatibora jednu utakmicu, a poslije slijedi generalka. Prvenstvo počinje 17. jula, ranije nego što je dosad bio slučaj. Cilj u ovoj sezoni je opstanak, isključivo opstanak u Premijer ligi. U narednoj sezoni, ako ostvarimo cilj, želja nam je da klub što je moguće više stabilizujemo i da budemo stabilan premijerligaš – poručio je predsjednik Kluba, Darko Milunović.

Danas je održana i prozivka fudbalera pred početak priprema za Premijer ligu.

Opširnije u “Prijedoru danas” u 20.00 časova.

Z.J.

PrethodniKARAVAN “SELO VESELO” KREĆE IZ DONJE DRAGOTINJE
SlijedećiU prijedorskoj Galeriji otvorena izložba “Habitus”