29.5 C
Prijedor

NASTAVAK INTENZIVNOG TEMPA RASTA I RAZVOJA PRIJEDORA, ODRŽANA SJEDNICA GrO SNSD-a

Na večeras održanoj sjednici GrO SNSD Prijedor kojoj su prisustvovali svi članovi i predsjednici oko 60 mjesnih odbora, jednoglasnom odlukom Slobodan Javor izabran je kao kandidat za gradonačelnika Prijedora na predstojećim lokalnim izborima. Izabran je i Izborni štab SNSD Prijedor, za čijeg je predsjednika imenovan Saša Bursać.
U narednom periodu intenzivno će se pristupiti radu na sastavljanju kvalitetne odborničke liste, sa kojom će SNSD Prijedor izaći na izbore.

SNSD Prijedor u izbornu kampanju ulazi spreman, sa jasnim programom rada i djelovanja. Naš cilj će biti nastavak intenzivnog tempa rasta i razvoja Prijedora, što je SNSD sa kolacionim partnerima u proteklom periodu pokazao da može. Uvjereni smo u ubjedljivu pobjedu kandidata za gradonačelnika Slobodana Javora, koji se u aktuelnom mandatu dokazao kao mlad i uspješan lider, koji radi iskuljučivo u interesu grada i građana Prijedora. Očekujemo da će odbornička lista ponoviti uspjeh od prethodnih lokalnih izbora i imati najveći odbornički klub u narednom sazivu Skupštine grada Prijedora.
Pozivamo na fer i korektnu političku kampanju svih učesnika u izbornom ciklusu.

Gro SNSD Prijedor

NAJČITANIJE