19.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

Nektar Puls Fest 28. i 29. juna u NP „Kozara“

Najnovije vijesti

Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka „Kozara“, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje, navodi se u saopštenju za medije.

Na Kozaru, 28. i 29. Juna, stižu: Električni orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo pop.

Osim koncerata, svim posjetiocima Festival će ponuditi zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi – prilagođen pojedincima i porodicama. Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbijeđen ( takođe besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo dva izdanja, ovaj festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude. Posebnu dobrodošlicu, 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbijeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub „Otpisani“ iz Prijedora.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM za  jednodnevnu i 25 KM za dvodnevnu su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP „Kozara“!

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!