12.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

ZAVRŠENA NEKTAR REKREATIVNA FUDBALSKA LIGA

Najnovije vijesti

Ekipa Caffe bar “Carpe Diem” pobjednik je Nektar rekreativne mini fudbalske liga BiH za regiju Prijedor. U sinoć odigranom finalu,  rezultatom 2: 1, pobjedili su tim  Niskogradnje “Rokvić“. Strijelci za pobjednički tim su bili Bojan Bjelobrk i Dragoslav Babić, a na 2:1 smanjio je Nebojša Šodić.

Najuspješniji  igrač bio je Zoran Miodragović, a najefikasniji strijelac sa šest golov Igor Golić, oba iz pobjedničke ekipe. Za najboljeg golmana proglašen je Draško Tica (Niskogradnja “Rokvić”).

U 17 odigranih utakmica strijelci su bili efikasni i postigli 88 golova, a  sudili su Duško Pekija i Dino Sikirić.

U polufinalnim susretima Niskogradnja “Rokvić”je sa 3:2 pobijedila TC “Vilaco” dok je Caffe bar “Carpe Diem” sa 2:0 bio bolji od najsimpatičnije ekipe takmičenja – tima Fonda zdravstvenog osiguranja.

Rober Zrilić, bivši fudbalski sudija i promoter Lige, Mato Stanić i Borislav Mikić uručili su priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima.

Finalnom susretu  prethodile su dvije revijalne utakmice. Tim  dječaka rođenih 2007. godine, “Café Milenijum” sa 2:0 pobijedio je  Školu fudbala “Braća Đurovski”. Strijelac dva gola bio je Nikola Kos.

U drugom susretu sastale su se ekipe novoosnovane Škole fudbala “Prva lopta” Prijedor Stojana Janjetovića i “Farma” Banjaluka, a nakon izvođenja penala bolji su bili Banjalučani.

Ekipa Caffe bar “Carpe Diem” igraće 29. i 30. aprila u Vitezu za prvaka BiH. Oni su u grupi sa prošlogodišnjim pobjednikom Vitezom i Banjalukom. Tri prvoplasirane, od 9 ekipa, učestvovaće na turniru Lige šampiona u Mariboru, gdje će se plasirati 32. ekipe.

Tim Niskogradnja “Rokvić” u Vitezu se bori za pobjednika  Kup BiH, a u grupi je sa selekcijom Viteza i Sarajeva. Od 9 ekipa, prvoplasirani ostvaruje vizu za Kup Evrope.

Koordinator takmičenja Stojan Janjetović ističe da će  najbolji pojedinci  nastupiti za reprezentaciju BiH na Evropskom prvenstvu u Brnu (Češka) i Svjetskom prvenstvu u Tunisu.

Više fotografija možete pogledati OVDJE!!!

M. Bogun

foto:Giga