4.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

NI PROŠIRENA POTRAGA NIJE DALA REZULTATE

Najnovije vijesti

Proširena potraga za tijelom sedamnaestogodišnje Prijedorčanke, koja je pala sa gradskog splava u rijeku Sanu, nije dala rezultate, potvrdio je starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor Nebojša Miljuš.
Miljuš je podsjetio da je akcija potrage juče proširena sve do Jasenovca i da su se prijedorskim vatrogascima pridružile kolege iz Novog Grada i Kozarske Dubice.

“Prošli smo Sanom i Unom od Prijedora do Jasenovca, pregledali lijevu i desnu obalu, ali, nažalost, bez rezultata”, potvrdio je Miljuš.

On je dodao i da se potraga i dalje nastavlja i da se traži najbolje rješenje za što skoriji rasplet ovog tragičnog događaja.

“Ono što je preostalo jeste da čekamo još povoljnije vremenske prilike, dalji pad vodostaja Sane i bistriju vodu, a ona ćemo opet aktivirati ronioce naše jedinice i pripadnike specijalne jedinice za spasavanje iz policije kako bi ponovo pretražili prostor oko i ispod splava”, naglasio je Miljuš.

Osim vatrogasaca, i policijski službenici CJB Prijedor i pripadnici jedinice za podršku aktivno su uključeni u potragu u priobalnom području za nestalom djevojkom.

Potraga traje sa prekidima od nedjelje, 5. marta, poslije 2.00 časa, kada je prijavljeno da je jedno maloljetno lice sa splava u Prijedoru upalo u rijeku Sanu, te nije izronilo.

izvor: Srna

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!