11.8 C
Prijedor
Petak, 23 Februara, 2024

DERBI KOLA NA GRADSKOM STADIONU

Najnovije vijesti

Pred ekipom „Rudara“ su tri vezane utakmice u kojim će prijedorski tim biti domaćin. Prvi u nizu je susret s „Podrinjem“ iz Janje, klubom koji samo za jedan bod zaostaje za drugoplasiranim „Rudarom“. Pomoćni trener „Rudar Prijedora“, Saša Keranović, rekao je da pozicija koju „Podrinje“ zauzima na tabeli dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. – To je jedna od najiskusnijih ekipa u Prvolj ligi.

Na svim pozicijama imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, i to poziva na oprez. No, za sve ostalo se pitamo mi, i od naših igrača se traži da pristup igri bude odgovarajući. Treba da pokažemo veći motiv i želju, i da, kako se kaže, ostavimo srece na terenu – rekao je Keranović.

keranovic-i-indjic

On je dodao da je domaći teren velika prednost, kao i mladost njegove ekipe koja je željna dokazivanja. „Rudar“ neće moći da računa na Gavranovića i Kovljena, zbog „nakupljenih“ žutih kartona, a povriježen je i golman Petrović, koga mijenja Dejan Inđić.

– Nažalost, moj prijatelj Petrović se povrijedio, i ja ga mijenjam na golu. Treme pred susret ima, ali sve je drugačije kad se stane između stativa i kad počne utakmica. Nadam se da ću sutra ispuniti ono što se od mene očekuje – rekao je Inđić.

Iz „Rudara“ su pozvali navijače da sutra u 15 časova u što većem broju dođu na Gradski stadion i podrže svoj klub u borbi za nove bodove.

Z.J.

foto: Dragan Stojnić Giga