19.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

NOGOM SLUPAO VRATA HITNE POMOĆI

Najnovije vijesti

Prijedorčanin G.H. (31) jutros rano razbio je ulazna vrata na Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Pijedoru. I to ona  koja se trenutno ne koriste , jer je u toku renoviranje ambulante koja je do završetka radova premještena u prizemlje Doma zdravlja.

Na vratima je i vidno saopštenje no Prijedorčanin ga očito nije “vidio”, pa je bijes iskalio na vratima po kojim je bjesomučno  udarao šakama i nogama. Sve dotle dok ih nije razbio.

Policiju je kako saznajemo  pozvao portir Doma zdravlja. Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, rekla je da im slučaj prijavljen jutros oko 3 i 50 sati.

-Riječ je o krivičnom djelu oštećenje tuđe stvari  koje je počinilo  lice G.H.On će biti naknadno  saslušan u svojstvu  osumnjičenog za počinjeno krivično djelo nakon čega slijedi i izvještaj protiv njega nadležnom, Okružnom  Tužilaštvu u Banjaluci.   – kazala je  Alendarević.

Nezvanično saznajemo da je vrata razbio Goran Hrvaćanin. Niko od radnika Službe hitne pomoći koji nisu krili ogorčenje zbog razbijenih vrata nije povrijeđen, ali slučaj nisu željeli javno komentarisati.

M.Z. i D. St.

foto: Giga