Novi predsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor od danas je Dragutin Rodić, kojeg je na ovu funkciju jednoglasno izabrala Skupština GO DNS-a Prijedor.

-Ova odluka donesena je u dogovoru  nas u DNS-u kako bi se sa jednog čovjeka, dosadašnjeg predsjednika Milenka Đakovića, skinulo više funkcija- rekao je Rodić dodajući da će uz tri postojeća potpredsjednika, Oliveru Brdar-Mirković, Dragana Romčevića i Duška Ivića biti izabrana još tri potpredsjednika: iz Organizacije mladih Bojana Martić, Odborničkog kluba  Goran Predojević i Aktiva žena Slavica Popović.

Gradski odbor nakon izborne Skupštine predložiće za zamjenika predsjednika Zlatka Ritana, a sekretara Dragana Mamića

Skupštini Gradskog odbora Prijedor prisustvovao je i Nenad Nešić, vršilac dužnosti predsjednika DNS-a, koji je, obraćajući se delegatima, istakao da je stavljane tačka na sve špekulacije o razmiricama u DNS-u dodajući da je ovim skupom praktično i počela izborna kampanja ove stranke.

-DNS na predstojećim izborima oboriće novi rekord, u to vjerujem. Bićemo druga stranka po veličini u RS, ali ja se neću miriti sa tim. Idem ka cilju da budemo prvi, da li za pet ili više godina, ne znam, ali moramo činiti sve da to postignemo- rekao je Nešić.

Skupštini DNS-a Prijedor prisustvovao je doskorašnji predsjednik Stranke Marko Pavić, koji je još jednom ponovio da je podnio ostavku na mjesto predsjednika zbog zdravstvenih problema, ali da će i dalje biti aktivan i pružati podršku novom rukovodstvu Stranke.

Sjednici su prisustvovali i ministri u Vladi RS Lejla Rešić i Neđo Trninić, potom poslanici u Narodnoj skupštini  RS: Duško Ivić, Mirko Sovilj, Dane Malešević, Slavko Gligorić i Aleksandar Glavaš.

P.Š.

PrethodniPromovisana knjiga o patrijarhu Pavlu (video)
SlijedećiOD 1. FEBRUARA ZAKLJUČIVANJE UGOVORA SA KORISNICIMA (video)