13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

OD DANAS IZDAVANJE ODOBRENJA ZA OSMOMARTOVSKE ŠTANDOVE

Najnovije vijesti

Grad Prijedor pozvao je danas cvjećarske i trgovačke radnje, registrovane uzgajivače cvijeća, ustanove, fizička lica i udruženja građana registrovana za izradu predmeta iz kućne radinosti, suvenira i sličnih ukrasa da podnesu zahtjeve za zauzimanje javne površine i postavljanje štandova radi prodaje cvijeća i prigodnih artikala za 8. mart.
“Komunalna taksa za privremeno korištenje javne površine na Malom trgu i Trgu Zorana Karlice iznosi 65 KM, a u Ulici Miloša Obrenovića 50 KM”, navodi se u javnom pozivu Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine grada Prijedora.

Odobrenja će se izdavati za ove tri lokacije na šest dana, odnosno od 5. do 10. marta.

“Jedno lice može podnijeti zahtjev za samo jednu lokaciju istoga dana po izvršenom uvidu u plan lokacija, a uz zahtjev je obavezno priložiti rješenje o odobrenoj djelatnosti, odnosno registraciji, izdato od nadležnog organa”, navodi se javnom pozivu.

Uvid u plan lokacija raspoloživih za osmomartovske štandove može se izvršiti na info-pultu u zgradi Gradske uprave počev od danas do 18. februara, odnosno do popune raspoloživih mjesta.

izvor: Srna