13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

ODRŽANA SKUPŠTINA MLADIH GO DNS-a PRIJEDOR

Najnovije vijesti

Mladi su udarna snaga Demokratskog narodnog saveza, rečeno je na Skupštini mladih Gradskog odbora DNS-a Prijedor. Usvojen je Izvještaj o radu u protekle četiri godine.  Izabrano je novo rukovodstvo u Odborima mladih GO DNS-a Prijedor, koje će na prvoj Sjednici birati novog predsjednika i potpredsjednike.

-Imamo 43 organizovana Aktiva po Mjesnim zajednicama, osim političkog djelovanja, nosioci smo mnogih humanitarnih akcija u gradu i smatram da u narednom periodu samo možemo rasti, razvijati se i na taj način razvijati našu Organizaciju, ali i širiti politku DNS-a – rekao je Zlatko Ritan, dosadašnji predsjednik mladih GO DNS-a Prijedor.

Otvarajući ovaj skup Milenko Đaković, predsjednik GO DNS-a Prijedor je istakao da mladi svojim radom i angažovanjem treba da budu kvalitetni predstavnici svoje generacije na političkoj sceni Republike Srpske.

-Mi imamo ogroman broj članova koji pripadaju grupaciji mladih DNS-a. To su većinom obrazovani mladi ljudi, ljudi koji znaju i umiju da rade. Oni su na prvoj političkoj stepenici u razvoju DNS-a – dodao je Đaković.

Na Skupštini je, osim mladih delegata, prisustvovalo rukovodstvo GO DNS-a Prijedor, kao i predstavnici ove partije u lokalnom i republičkom parlamentu i izvršnoj vlasti, te brojni gosti.

M.Stegić