11.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

ODRŽANE NOVOGODIŠNJE KARAOKE

Najnovije vijesti

Nina Stojnić učenica Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Prijedora pobjednica je 16. Festivala “Djeca pjevaju hitove – Novogodišnje karaoke”, koji je održan u prepunoj Sportskoj dvorani “Mladost”. Ona je nastupila sa pjesmom „Show must go on“ koju izvodi grupa Queen.

Drugo mjesto osvojila je Marija Gajić iz OŠ “Sveti Sava” iz Kozarske Dubice sa pjesmom “Someone like you” od Adele, a treće Anja Prodan, učenica OŠ „Branko Ćopić“ iz Prijedora sa pjesmom „Ima jedan svijet“ grupe “Stijene”.

img_3718

Publika je nagradila Maju Fuštar iz OŠ “Petar Kočić” iz Prijedora koja je izvela pjesmu “Vlak” grupe “Zana”.  Najbolji scenski nastup prema ocjeni žirija imala je Katarina Balaban iz iste škole koja je izvela pjesmu “Jutro” Jelene Tomašević. Navijači iz OŠ “Branko Ćopić” Prijedor proglašeni su za najbolje.

img_3722

U finalnoj večeri ovog tradicionalnog festivala učestvovalo je 26 izvođača iz petnaestak osnovnih škola sa područja grada Prijedora i opština Novi Grad i Kozarska Dubica, a žiri je radio u sastavu:  Nebojša Aleksić, Borjana Kurtović i Dejan Šarović.

img_3715

Organizator festivala bila je prijedorska podružnica Udruženja estradnih radnika i estradnih umjetnika Republike Srpske “Estrada Republike Srpske”, a podržali su ga brojni sponzori.

M.Stegić

foto: Giga