Pripadnici Policijske uprave Prijedor oduzeli su tri automobila od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji duguju više od 20.000 KM na ime neplaćenih kazni, saopšteno je danas iz ove uprave.

Od lica iz Prijedora čiji su inicijali B.Đ. oduzet je “audi A-šest” nakon što je utvrđeno da automobil nije registrovan, te da vozač upravlja vozilom za vrijeme zabrane. Provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno je da B.Đ. duguje više od 18.000 KM.

Od R.G. iz Prijedora oduzet je “ford fijesta” nakon što je utvrđeno da automobil nije registrovan i da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole, a provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno je da R.G. duguje 3.990 KM.

Oduzet je i “reno megan” od S.T. iz Prijedora jer je utvrđeno da lice upravlja vozilom za vrijeme zabrane, a da po osnovu neplaćenih kazni duguje više od 5.200 KM. Protiv ova tri lica koja su kontrolisana tokom proteklog vikenda nadležnom sudu biće dostavljeni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka.

SRNA