Pavić razgovarao sa Vigemarkom (video)

Specijalni predstavnik Evropske unije u BiH Lars-Gunar Vigemark sastao se danas u Prijedoru sa prvim čovjekom Demokratskog narodnog saveza, Markom Pavićem, a razgovarano je o širokom spektru aktuelnih tema, koje su se, uz ostalo, odnosile i na finansijsku podršku evropskih fondova projektima u lokalnoj i državnoj zajednici.

– Dobar primjer, s tim u vezi, je nedavno otvorena prijedorska zgrada sa 50 stanova iz kategorije socijalnog stanovanja, za povratnike svih nacionalnosti – rekao je  Lars-Gunar Vigemark i naglasio da je i to primjer da Prijedor nije grad samo za odabrane i privilegovane.

Tu konstataciju podržao je i predsjednik DNS-a Marko Pavić koji je istakao da DNS, upravo iz tih razloga, čvrsto stoji iza Reformske agende koja zagovara jačanje održivog, efikasnog i pravičnog društvenog okruženja u BiH.

– Naročito je bitno što se ciljevi Reformske agende u BiH poklapaju sa ciljevima DNS-a, jer mi moramo voditi računa o budućnosti, a budućnosti nema ako nećemo voditi računa o ekonomiji, zapošljavanju i boljem standardu građana – zaključio je Pavić.

R. R.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!