Staka Sekulić (63) iz Prijedora je automobilom “opel astra” u nedelju, oko 11.30, na lokalnom putu u Donjim Orlovcima u Prijedoru udarila pešaka M.Ć. koji je lakše povređen.

Isti dan priveli su je službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja CJB Prijedor kada je alkotestiranjem utvrđeno da ima 2,45 promila alkohola u organizmu.

Sekulićeva je, odmah drugi dan ponovila saobraćajnu nezgodu, i to na parkingu ispred Policijske stanice Prijedor 2. Naime, kada je došla po automobil koji je zbog uzimanja tragova iz nezgode od dan ranije zadržan u krugu policijske stanice Prijedor 2, ponovo je automobilom “opel astra” udarila u parkirano službeno vozilo MUP Republike Srpske, CJB Prijedor.

Uzrokovana je manja materijalna šteta na oba automobila. Zbog ovoga uručen joj je prekršajni nalog,  ali budući da je nakon ove nezgode odbila alkotestiranje uhapšena je dok se nije okončala istraga.

Iz CJB Prijedor, saopštili su da će protiv S. S. i zbog nezgode u Donjim Orlovcima, Okružnom Tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen i izveštaj za počinjeno krivično delo ”Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi”.

EuroBlic

PrethodniDŽONATAN MUR U PRIJEDORU
SlijedećiSTONOTENISERKE “PRIJEDORA” PREJAKE ZA TUZLANKE