11.8 C
Prijedor

POČEO 17. ITF „WORLD TENNIS TOUR „PRIJEDOR OPEN 2024“

Kvalifikacionim mečevima, juče je na terenima Tenis kluba „Dr Mladen Stojanović“ počeo 17. ITF -World Tennis Tour “Prijedor open 2024” i  jubilarni 50. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“.
Prema programu turnira, kvalifikacije će se igrati i sutra.

Otvaranje turnira je sutra uveče od 20 časova, a glavni turnir počinje u srijedu,15. maja.

Supervizor turnira Vladim Erg, izjavio je da je ovogodišnji turnir dobro organizovan i da je veoma dobar odziv igrača, obzirom da na turniru učestvuju teniseri iz Brazila, Kine, Japana, Argentine, Amerike, Kanade, Italije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Ukrajine, Španije, Velike Britanije, Poljske, Švicarske, Hrvatske, Srbije,BiH i drugih zemalja. Finale dubla je 18. maja, a finale u singlu 19. maja u 11 časova .


Teniseri će se boriti za nagradni fond od 15.000 dolara, a pobjednici pored novčane nagrade osvajaju i 15 bodova na zvaničnoj ATP listi, a finalisti 8 bodova. Organizator ovogodišnjeg turnira je Teniski klub „Dr Mladen Stojanović“ Prijedor, a pokrovitelji grad Prijedor i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske, uz podršku brojnih sponzora. Generalni pokrovitelj turnira je Arcelor Mital Prijedor, sponzori IRB RS, MIP Prijedor, RŽR Ljubija, Prijedorčanka i dr.

Kozarski vjesnik

NAJČITANIJE