24.8 C
Prijedor

POLITIČKO I MEDIJSKO LUDILO IZ POLITIČKOG SARAJEVA POSTAJE NEPODNOŠLJIVO

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se postavlja pitanje šta sad kad je i ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa zakonom, te da li će bar neko od bošnjačkih političara uputiti izvinjenje Srbiji.
“Političko i medijsko ludilo koje je zahvatilo političko Sarajevo postaje nepodnošljivo i ta histerija koja se stvara protiv svega što ima veze sa srpskim narodom, Srbijom i Srpskom odavno je prešla granice normalnog”, rekao je Dodik.

Dodik je upitao i da li postoji uopšte politička struktura u Sarajevu s kojom se može razgovarati?

“Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH i smije li možda bar poneki pojedinac od bošnjačkih političara poslati poruku, izvinjenje Srbiji za ovu nezapamćenu sramotu koju su priredili zemlji u koju se zaklinju”, upitao je Dodik na mreži “Iks”.

Dodik se pita ima li Denis Bećirović bar malo ljudske pristojnosti, kad već nema političke, i s kim on to misli živjeti u BiH, sa Srbima i Hrvatima ili sa Kristijanom Šmitom i sličnim nedobronamjernim strancima koji su, po ko zna koji put, pokazali da su nekompetentni i nedobronamjerni.

SRNA

NAJČITANIJE