Pomozimo Zoranu Kesiću da ozdravi

11 – godišnjem Zoranu Kesiću iz Prijedora nedavno je dijagnostifikovan Gulian bare sindrom. Riječ je o autoimunoj bolesti perifernog živčanog sastava. Dječak se trenutno nalazi na klinici u Njemačkoj,  i potrebna su mu  velika novčana sredstva. Sa njim je njegova majka, Nikolina Stanić, koja priča da se Zoran 12. januara požalio na bolove u nogama, zbog čega ga je ona odvela doktoru.

– 13. januara doktor je rekao da je u pitanju upala mišića, 14. januara pedijatar mu je uradio nalaz krvi i rekao da je sve u redu, da Zoran ima upalu mišića. Naveče nam je porodični doktor dao uputnicu za bolnicu, gdje je on zadržan i ostao je u invalidskim kolicima potpuno paralizovan. Pokazalo se da ima Gulina bare sindrom – rekla nam je Nikolina u telefonskom razgovoru.

U Prijedoru je sinoć održan humanitarni koncert za pomoć ovom dječaku, na kojem su, između ostalih nastupili i Maja Marijana i Jovan Perišić.  Svi koji mogu i žele da mu pomognu, novac mogu uplatiti na ove brojeve žiro-računa: 571-200-01015070-74,
Komercijalna banka A.D. Banjaluka, na ime Zoran Kesić i IBAN : DE24 3002 0900 3283 2509 87
BIC: CMCIDEDD
TARGO BANK, na ime Nikolina Stanić.

B.D.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!