9.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 2 Oktobra, 2023

Potpisan ugovor o izgradnji reflektora na Gradskom stadionu (video)

Najnovije vijesti

Trojni ugovor o izgradnji reflektora na Gradskom stadionu u Prijedoru potpisan je danas između Nogometnog/fudbalskog saveza BiH, FK „Rudar Prijedor“ i grada Prijedora.

Ugovor je potpisan u okviru projekta za unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige. Predviđeno je da radovi na Gradskom stadionu u Prijedoru budu završeni do kraja maja naredne godine, rekao je Nihad Hodžić izvršni direktor za administraciju u okviru  Nogometnog/fudbalskog saveza BIH. Ovim projektom stvara se ambijent za postizanje boljih sportskih rezultata i dolazak novih igrača u FK „Rudar Prijedor“.
– Mi sad stvaramo pretpostavke da u narednom periodu imamo i veću posjećenost na Gradskom stadionu, samim tim da imamo veći prihod od ulaznica, a to je direktno proporcionalno sa kvalitetom igračkog kadra jer ambicija kluba u ovoj sezoni je povratak u Premijer ligu BIH, a da smo na dobrom putu pokazuje trenutni poredak na tabeli – istakao je Darko Milunović predsjednik Upravnog odbora FK “Rudar Prijedor“.

Većinski sponzor ovog projekta je grad Prijedor.
-Lično mi je zadovoljstvo i želja da ovaj projekat uspješno završimo. Da igrači imaju povoljne uslove za odigravanje i utakmica u večernjim satima – rekao je gradonačelnik Milenko Đaković

V.G.