Starija žena J.T. (86) koja je juče teže povrijeđena u požaru koji je zahvatio stambeni objekat u Raškovcu operisana je na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

“Pacijentica je zadobila opekotine koje su zahvatile oko 50 odsto površine tijela. Nakon operativnog zahvata smještena je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze su neizvjesne”, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

Pet stanara zbog udisanja veće količine dima juče je prevezeno u bolnicu “Doktor Mladen Stojanović”.

Iz Centra za socijalni rad su nam potvrdili da će svi stanari ovog objekta biti smješteni kod rodbine ili prijatelja do ponedjeljka. Tada očekuju sastanak sa predstavnicima Gradske uprave sa ciljem utvrđivanja trajnog rješenja za ovaj montažni objekat. U njemu je devet stanova, a u nekim od njih su bile porodice sa 11 članova.

O požaru je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Policija je na požarištu izvršila uviđaj. U evakuaciji stanara učestvovali su vatrogasci i policijski službenici PU Prijedor.

KV

PrethodniSUTRA ŽRIJEBANJE ZA MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE POLITIČKIH SUBJEKATA
SlijedećiSUTRA NERADNI DAN U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA