Dvanaesta, privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari biće održana u nedjelju, 4. februara, na Mrakovici, sa početkom u 11.00 časova. U subotu, 3. februara u organizaciji Kluba ekstremnih sportova „Albatros”, prethodiće joj tradicionalni planinarski marš.

Takmičenje u skijanju za učenike osnovnih i srednjih škola u organizaciji Planinarsko-skijaškog društva “Ljubijski rudar” održaće se u nedjelju, sa početkom u 9 časova. Za učesnike skijaškog takmičenja organizovan je besplatan prevoz autobusom, sa polaskom u 7.30 časova ispred Sportske dvorane “Mladost”.

Centralna manifestacija “Dani zime na Kozari” u nedjelju obuhvatiće sportska takmičenja gradova i opština Potkozarja i okruženja, gastro-takmičenja u tri kategorije: turističko-ugostiteljske škole Republike Srpske, lovačka udruženja Potkozarja i izviđački odredi i planinarska društva.  Za sve učesnike i posjetioce biće obezbijeđen besplatan prevoz u nedjelju ispred Gradskog stadiona, sa polaskom od 9 do 10 časova. Ulaz u Nacionalni park “Kozara” iznosiće 1 KM.

Z.J.

foto: Arhiva

PrethodniKUGLAŠKI KLUB “RUDAR”:  DANAS PETA IZBORNA SKUP[TINA
SlijedećiUSKORO GRADNJA 20 STANOVA U PRIJEDORU