U Kinu “Kozara” od 12. novembra na repertoaru je sedmi dio TV filma “Dobro jutro, komšija”, koji je snimljen ljetos na području Nacionalnog parka “Kozara”.

Glumac Dean Batoz koji u filmu igra jedan od glavnih likova kaže da je sa radoznalošću pratio film, a rad na njemu je, kako ističe, bio zanimljiv s obzirom da sa istom ekipom radi već godinama na ovom serijskom projektu.

– Mi smo uhodana ekipa , dugo vremena sarađujemo. Tehnika zna svoj posao, glumci takođe, tako da snimanje teče bez broblema – rekao je Batoz.

Da dobar tim ne treba mijenjati potvrdio je i scenarista filma Pero Špadić ističući da će filmom biti zadovoljna publika s obzirom da u njemu igra stara ekipa, koja je prije osam godina započela ovaj projekat.

-Srećan sam koliko zbog toga što je ovaj serijal vrlo gledan, ali isto toliko što je kompletna ekipa već osam godina na okupu. Niko nije napustio ekipu već smo je samo povećavali novim glumcima i novim likovima- rekao je Špadić.

On je dodao da ovih dana ekipa “komšija” privodi kraju i snimanje novih 12 epizoda istoimene serije, koje će biti emitovane početko iduće godine.

KV

PrethodniKARATE KLUB “SHODAN”: VUKIĆ ZLATNI DVA PUTA
Slijedeći“POD LUPOM”: BUGARSKI VOZ NA JEDNOM BIRAČKOM MJESTU U PRIJEDORU